Home

Even voorstellen.
Mijn naam is Willem Visser (1952) ik ben geboren en getogen in Schagen (N-H), al meer dan 40 jaar is fotografie mijn hobby,  ik fotografeer met ’n Sony A7 systeemcamera en met ’n mobiele telefoon een Huwaei P20 pro.
“De Schoonheid van Verval”
Het liefst fotografeer ik oude bouwvallen boerderijen, huisjes en schuren aan de buitenkant, b.v.: ’n oud raampje, deur of raam, ’n klink of scharnier of het hele bouwvallige pand. Het mooie van verval is dat het ’n verleden heeft.
Via deze link kunt u ’n gedeelte van mijn foto’s ook via werk aan de muur bekijken of bestellen…..https://www.werkaandemuur.nl/nl/beelden/Willem-Visser/15873
Fotogedichtkaarten
Ook maak ik vierregel gedichtjes bij mijn foto’s, die ik verkoop i.d.v.v. kaarten en gedichtbundels, het zijn positieve gedachten over de dagelijkse dingen om ons heen.   Kijk voor ’n indruk bij “Fotogedichtkaarten”.
U kunt ze bestellen, ze kosten 1,50 p.st. en 4 voor 5 euro excl. verzendkosten
Fotokaarten
Veel van mijn foto’s zijn ook te verkrijgen als fotokaart met daarbij ’n envelop,
de prijs hiervan is: 1,50 p.st. en 4 voor 5 euro.  excl. verzendkosten
kijk voor het assortiment bij “fotokaarten”.
Gedichtbundels “In Gedachten”
Een deel van mijn fotogedichtkaarten heb ik laten bundelen in 4 deeltjes “In Gedachten”, in elk deeltje zitten 16 fotogedichtjes, kijk voor 4 voorbeelden bij Gedichtbundels “In Gedachten”. De prijzen hier van zijn: 4 euro p.st. en 4 voor 15 euro excl. verzendkosten.
Verjaardagskalender “De Schoonheid van Verval”
verjaardagskalender 
De prijs voor deze verjaardagskalender, “De Schoonheid van Verval” is 19,95 euro excl. verzendkosten
Boekje “De Schoonheid van Verval”
Eind december 2018 heb ik mijn fotoboekje 10/15 cm in eigen beheer uitgebracht, in het boekje staan 35 kleuren foto’s

Stichting Kunstplein Schagen
Elk jaar op de eerste zondag van Juni organiseren we Het Kunstplein (kunstmarkt), in 2019 voor de 12de keer op zondag 2 juni. Er is plek voor 60 kramen met Kunst van Kwaliteit. U kunt zich daar voor aanmelden, doe dit via ons contact/aanmeldingsformulier op onze website: http://www.kunstpleinschagen.nl, uw werk wordt nog wel van te voren beoordeeld door onze Ballotage commissie.
Kunstetalage “De Etalage”
Bij ons aan huis op de Westersingel 3 te Schagen, hebben we ’n kunstetalage ingebouwd waar voor heen de garagedeur was, genaamd “De Etalage”, elke 2 maanden is er weer ’n nieuwe expositie. De kosten om te exposeren zijn 25 euro. Er is nog plek alle maanden in 2019. !!
U kunt zich aanmelden u via wjj.visser@quicknet.nl