Home

Even voorstellen.
Mijn naam is Willem Visser (1952) ik ben geboren en getogen in Schagen (N-H), al meer dan 40 jaar is fotografie mijn hobby, ik maak mijn foto’s met een Panasonic Lumix 15 compact-camera en met een Huawei P20 pro (mobiele telefoon).
Het liefst fotografeer ik oude bouwvallen boerderijen, huisjes en schuren, wel alleen aan de buitenkant, b.v.: ’n oud raampje, deur, een klink of scharnier of het hele bouwvallige pand. Het mooie van verval is dat het een verleden heeft.
Via deze link kunt u veel mijn foto’s ook via de site van “werk aan de muur” bekijken of bestellen…..https://www.werkaandemuur.nl/nl/beelden/Willem-Visser/15873

Fotogedichtkaarten en dubbele fotokaarten

Wat ik ook leuk vindt om te doen zijn het maken van vierregel gedichtjes bij mijn foto’s, het zijn positieve gedachten over de dagelijkse dingen om ons heen, ik verkoop ze in de vorm van kaarten en gedichtbundels, 
Kijk voor een indruk bij “Foto-gedichtkaarten”.
Veel van mijn foto’s zijn ook te verkrijgen als dubbele fotokaart met daarbij een envelop,
 kijk voor het assortiment bij “fotokaarten”.

5 Gedichtbundels “In Gedachten”

Een deel van mijn foto-gedichtkaarten heb ik laten bundelen in 5 deeltjes “In Gedachten”, in elk deeltje zitten 16 fotogedichtjes, Deel 1 is uitverkocht !!!!!! kijk voor de andere Deel 2, 3, 4 en 5 bij Gedichtbundels “In Gedachten”. 

Verjaardagskalender en klein fotoboekje “De Schoonheid van Verval”

Ook heb ik een verjaardagskalender, kijk bij “Verjaardagskalender”
Eind december 2018 heb ik mijn kleine fotoboekje in eigen beheer uitgebracht, in het boekje staan 35 kleuren foto’s.

Stichting Kunstplein Schagen en Kunstetalage “De Etalage”
Elk jaar organiseren we op de laatste zondag van januari, onder de naam van onze Stichting Kunstplein Schagen, een expositie genaamd “De Winterexpositie” in Slot Schagen en tevens organiseer ik ook in de achterzaal van “Loet 10” exposities, daar vinden elke 2 maanden een expositie plaats, deze zijn pas gepland in 2022.
U kunt zich hiervoor aanmelden, doe dit via mijn emailadres wjj.visser@quicknet.nl , uw werk wordt nog wel  van te voren beoordeeld door onze Ballotage commissie.
Bij ons aan huis op de Westersingel 3 te Schagen, hebben we al 10 jaar een kunstetalage ingebouwd waar voorheen de garagedeur was, genaamd Kunstetalage “De Etalage”, elke 2 maanden is er een nieuwe expositie. De kosten om te exposeren zijn 35 euro. Er is nog plek alle maanden in 2022. !! U kunt zich hiervoor aanmelden via wjj.visser@quicknet.nl